Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 21-03-2020
  De fractie van het CDA heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders over de eikenprocessierups. Wij willen graag weten of de gemeente voldoende voorbereid is op de mogelijk vervroegde komst van de rups door de zachte winter. Daarnaast willen wij graag weten weten hoe particulieren en ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-03-2020
  Het CDA heeft bij monde van raadslid Hardy Wellenberg zijn onvrede geuit tijdens de raadsbrede commissievergadering op donderdag 27 maart over het parkeerbeleid van het college in de binnenstad. Wethouder Holtland moest het behoorlijk ontgelden als verantwoordelijk portefeuillehouder. CDA Kampen is ontevreden over zijn wijze van communiceren en plaats vraagtekens ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-02-2020
  Effectiviteit van ingesteld lachgasverbod nihil Tijdens de raadsvergadering van 30 januari werd een motie op ingediend om lachgas bij evenementen en horecalokaliteiten te verbieden en daarop te handhaven. Daarnaast riep de motie burgemeester Koelewijn op om in te zetten op weerbaarheid en ontmoediging van lachgas aan te kaarten in gesprek ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 26-03-2020
  De ChristenUnie en GroenLinks gaan de Voedselbank Kampen helpen door vrijwilligers te leveren die ook tijdens de coronacrisis de werkzaamheden kunnen voortzetten. https://brugnieuws.nl/algemeen/christenunie-en-groenlinks-helpen-bij-vrijwilligersprobleem-voedselbank Verder lezen »
 • Gepost op 04-03-2020
  Raadspraat Klaas van der KolkIedereen wil zelf beslissen. Zelf bepalen wat men wil. Dat motiveert en stimuleert de mens om keuzes te maken. Het leven invulling geven aan wensen en behoeften zonder dat iemand zich daarmee bemoeit. Het kan, maar welke prijs betalen we daarvoor? Het individu staat centraal. Wij willen ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-02-2020
  De gemeente Kampen en IVN, organisatie voor natuureducatie, gaan op zoek naar nieuwe locaties voor minibosjes. Deze zogenoemde tiny forests zijn goed voor ........ https://www.destentor.nl/kampen/wie-heeft-in-kampen-ruimte-voor-een-minibosje~abda0cbd/?referrer=https://www.google.com/ Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen

D66 Harderwijk
 • Gepost op 10-03-2020
  Valentijnstaart voor Samenwerkingsverband Brunnepe Ter gelegenheid van Valentijnsdag verraste D66 Kampen het Samenwerkingsverband Brunnepe met een Valentijnstaart. Met de taart -voorzien van een groot groen hart- wil D66 de groep vrijwilligers die zich al jaren hard maakt voor de wijk Brunnepe in het zonnetje zetten.  In het Samenwerkingsverband ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-03-2020
  Els Borst Netwerk nodigt uit! Lieve vrouw, ja jij! Vandaag, zondag 8 maart is het internationale vrouwendag. De dag dat wordt stilgestaan bij de vrouw. Zij kan politicus, ondernemer, vrijwilliger, mantelzorger, moeder en nog veel meer zijn. Zij mag trots op zichzelf zijn! Al jarenlang ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-02-2020
  Nieuwe megakerk in IJsselmuiden slecht voor dorp Midden in IJsselmuiden, op de plek waar eerst een tuincentrum en een manege stond, ontstaat een nieuwe wijkje: het Sonnenbergkwartier. Een mooie nieuwe wijk die IJsselmuiden een impuls zou kunnen geven. Maar hoewel er grote behoefte is aan woningen in IJsselmuiden komen er amper ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen