Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 27-09-2020
  De Tweede Kamer is inmiddels weer gestart met een nieuw politiek seizoen: de bouwvak ligt alweer een paar weken achter ons en de scholen zijn weer begonnen. Helaas zonder gelegenheid om elkaar fysiek te ontmoeten zoals we gewend waren. Het coronavirus is nog niet weg en we passen onze leefstijl zo ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-09-2020
  Habovo Groep en Postuma AGF hebben vrijdag 11 september bezoek gehad van wethouder Meijering en een aantal gemeenteraadsleden en bestuursleden van CDA Kampen. De gesprekken bij de twee bedrijven vormden de afsluiting van de cyclus werkbezoeken die het CDA aflegde ter voorbereiding op de aanstaande discussie in de gemeenteraad over ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-08-2020
  De serie werkbezoeken van CDA Kampen is vrijdagmiddag 28 augustus vervolgd met een kijkje in de keuken bij Graansloot. Het bezoek aan Graansloot maakt deel uit van de voorbereiding van de raadsleden op de aanstaande discussie in de gemeenteraad over het revitaliseren of uitbreiden van industrieterreinen en havenfaciliteiten. Naast een ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 16-09-2020
  Precies een jaar geleden werd onze aandacht gevraagd voor een heel kwetsbaar onderwerp. Ouders van kinderen die vroeg in de zwangerschap zijn overleden, hebben een sterke behoefte aan een tastbare plek om hun kindje te kunnen begraven en te herdenken. Maar er zijn geen wettelijke regels over het begraven van ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-09-2020
  Tussen Kampen en Dronten wordt de provinciale weg aangepast en zal de sluis bij Roggebot worden vervangen door een brug. Het doel hiervan is het verbeteren van de doorstroming van het verkeer. Niet iedereen is overtuigd dat de situatie zal verbeteren en zelfs wordt gevreesd dat het op een aantal ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-09-2020
  Raadspraat Erik SchilderFor Sama, de documentaire van een Syrische burgerjournalist over de Syrische opstand tegen president Assad. Ze doet dit voor haar pasgeboren dochter om uit te kunnen leggen waar zij met haar man voor gevochten heeft, welke keuzes ze hebben gemaakt en om welke reden. BevoorrechtTijdens het kijken van deze ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen

D66 Harderwijk
 • Gepost op 16-07-2020
  “Never waste a good crisis” De corona-crisis heeft veel mensen diep geraakt, op verschillende fronten. Ook in onze gemeente is dat het geval. Er heeft veel persoonlijk leed plaatsgevonden en de effecten daarvan zullen helaas in veel gevallen nog lang voelbaar blijven. Daar moeten we als gemeente oog voor houden en ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-06-2020
  D66 presenteert ideeën voor herstart van Kampen Tijdens de raadsvergadering van woensdag 3 juni bood de fractievoorzitter van D66 Kampen, Gerben Wijnja, het college en de raad een ideeënnotitie aan om Kampen nieuw elan te geven in deze fase van de coronacrisis. Met de notitie ‘Kampen beter maken’ ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-06-2020
  D66 talent Edward Boon nieuw burgerraadslid in Kampen Afgelopen week maakte Edward Boon zijn debuut in de commissie Inwoners van de Kamper gemeenteraad. Hij neemt daarmee het stokje over van Kyra Selles. Zij gaat zich volledig richten op haar werk in de Overijsselse Statenfractie van D66. Bij zijn ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen