Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 16-12-2019
  Op donderdag 12 december is door de gemeenteraad het Kamper Sportakkoord vastgesteld. Een lokaal sportakkoord is een set afspraken tussen gemeente, lokale sportaanbieders, maatschappelijke partners en eventueel het bedrijfsleven over de sport in de nabije toekomst. Het moet stimuleren dat binnen een gemeente iedere bewoner met plezier een leven lang ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-11-2019
  Voorzitter, aanwezigen, luisteraars, We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens te maken gehad met een verbouwing van het eigen woonhuis of van de zaak waar je werkt of van het eigen bedrijf. Hiervoor is dan een aanleiding en maak je een plan om het te realiseren. Zelf heb ik hier diverse keren ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-11-2019
  Broshuis is een familiebedrijf met 400 medewerkers opgericht in 1885. Het bedrijf maakt op een innovatieve manier diepladers en trailers, samengesteld aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 30-12-2019
  Gelukkig nieuwjaar! Dat wensen we elkaar aan het begin van ieder jaar toe. Maar wat is een gelukkig nieuwjaar? Voor de een is gelukkig zijn liefde en gezondheid. Voor de ander betekent geluk rijkdom of roem. Maar wellicht kunnen we elkaar aan het begin van het nieuwe jaar beter wensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-12-2019
  Op 12 en 14 november heeft de raad de begroting voor 2020 besproken en vastgesteld. Dit was een moeilijke klus van het college en de raad. In Kampen was er nog nooit zo’n grote bezuiniging. Als ChristenUnie hebben we waardering voor de wijze waarop het college de raad heeft meegenomen ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-12-2019
  Raadspraat Martine Wiltjer-Rozema / Lex ZweersEnkele maanden geleden werd onze aandacht gevraagd voor een heel kwetsbaar onderwerp. Ouders van kinderen die overleden zijn voor de 24e week van zwangerschap, zouden een sterke behoefte hebben aan een tastbare plek om hun kindje te kunnen herdenken en het verlies en verdriet op ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen

D66 Harderwijk
 • Gepost op 04-11-2019
  Zijn wie je bent Op initiatief van D66 hijst de gemeente Kampen sinds 2016 de regenboogvlag, als symbool dat iedereen voor zijn seksuele geaardheid mag uitkomen. Vrijdag 11 oktober, Coming Out dag, waren bijna alle fracties uit de gemeenteraad aanwezig bij het hijsen van die regenboogvlag. Slechts één partij -een tegenstander ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Supermarkten op zondag (slot….) Begin juli heeft de Kamper gemeenteraad dan eindelijk besloten om de winkeltijden op zondag te verruimen. Terwijl ik zelf op vakantie was, gingen de deuren van de Kamper supermarkten voor de eerste keer op zondag open.  Fietsend door Frankrijk viel me weer op dat ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-07-2019
  D66 Kampen vraagt aandacht voor verkeersveiligheid op fietsroutes naar basisscholen Uit een verkennend onderzoek van D66 Kampen blijkt dat hooguit 75% van de basisscholieren lopend of op de fiets naar school gaat. Volgens de basisscholen is de verkeersveiligheid op fietsroutes een belangrijke belemmering om dit percentage te verbeteren. De fractie van ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen