Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 12-11-2019
  Voorzitter, aanwezigen, luisteraars, We hebben waarschijnlijk allemaal wel eens te maken gehad met een verbouwing van het eigen woonhuis of van de zaak waar je werkt of van het eigen bedrijf. Hiervoor is dan een aanleiding en maak je een plan om het te realiseren. Zelf heb ik hier diverse keren ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-11-2019
  Broshuis is een familiebedrijf met 400 medewerkers opgericht in 1885. Het bedrijf maakt op een innovatieve manier diepladers en trailers, samengesteld aan de hand van de wensen van de opdrachtgever. Verder lezen »
 • Gepost op 09-11-2019
  Het CDA wil dat (sport)verenigingen en vrijwilligers zoveel mogelijk ontzien worden bij de bezuinigingsronde van de gemeente Kampen. Dat bleek tijdens de commissie Bestuur en Middelen op donderdag 7 november. De partij springt ook in de bres voor evenementen die door de bezuinigingen op de tocht zouden komen te staan. ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 13-11-2019
  De ChristenUnie wil met een brede steun van coalitie- en oppositiepartijen, dat er meer huisartsen zich vestigen in Overijssel. Daartoe heeft de Overijsselse fractie een motie ingediend tijdens de behandeling van de begroting in Provinciale Staten. Er wordt een toenemend tekort aan huisartsen gesignaleerd, waardoor met name en ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-11-2019
  De Kamper politiek wordt op dit moment gedomineerd door bezuinigingen. Deze bezuinigingen kennen een enorme omvang, waar alle Kampenaren linksom of rechtsom iets van zullen gaan merken. De ChristenUnie is de afgelopen weken aangesproken en wij hebben heel veel Kampenaren gesproken. En tijdens al deze gesprekken viel ons een rode ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-11-2019
  Maandagavond 4 november was Kampereiland aan de beurt om hun visie op opwekken van zon en wind te geven. In ‘Ons Erf’ gingen zo’n 30 betrokkenen met elkaar in gesprek over de kaders die ze de raad mee willen geven voor grootschalige opwekking van zonne- en windenergie.Vier cafésMet deze ronde ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen

D66 Harderwijk
 • Gepost op 04-11-2019
  Zijn wie je bent Op initiatief van D66 hijst de gemeente Kampen sinds 2016 de regenboogvlag, als symbool dat iedereen voor zijn seksuele geaardheid mag uitkomen. Vrijdag 11 oktober, Coming Out dag, waren bijna alle fracties uit de gemeenteraad aanwezig bij het hijsen van die regenboogvlag. Slechts één partij -een tegenstander ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Supermarkten op zondag (slot….) Begin juli heeft de Kamper gemeenteraad dan eindelijk besloten om de winkeltijden op zondag te verruimen. Terwijl ik zelf op vakantie was, gingen de deuren van de Kamper supermarkten voor de eerste keer op zondag open.  Fietsend door Frankrijk viel me weer op dat ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-07-2019
  D66 Kampen vraagt aandacht voor verkeersveiligheid op fietsroutes naar basisscholen Uit een verkennend onderzoek van D66 Kampen blijkt dat hooguit 75% van de basisscholieren lopend of op de fiets naar school gaat. Volgens de basisscholen is de verkeersveiligheid op fietsroutes een belangrijke belemmering om dit percentage te verbeteren. De fractie van ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen