Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 03-07-2020
  Gisteren, donderdag 2 juli 2020, verscheen Hugo de Jonge in het AD. Hij vindt het een ‘onzinnige’ tegenstelling dat men spreekt over een strijd tussen de regio en de Randstad. "We moeten er voor allebéi zijn." Lees het artikel hier: https://www.ad.nl/politiek/hugo-de-jonge-over-cda-strijd-ik-voel-geen-tegenstelling-tussen-stad-en-platteland~aaca729d/ Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2020
  Gisteren, donderdag 2 juli 2020, verscheen Hugo de Jonge in de Trouw over de positieve kansen om de klimaatdoelen te halen. Hij wil een minder tobberige toon over het klimaatbeleid. Lees het artikel hier: https://www.trouw.nl/politiek/hugo-de-jonge-niet-tobberig-doen-over-klimaatbeleid~b7f1acc2/ Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2020
  Het uiterwaardengebied tussen Druten en Deest, een Natura 2000-gebied, lijkt steeds meer op een vrijstaat. Recent zijn er twee borden van Staatsbosheer afgezaagd en meegenomen. Op die borden staat onder meer dat honden er niet mogen loslopen. Ook wordt er met motoren gecrost in het gebied. Het CDA heeft afgelopen donderdag ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 24-06-2020
  Tijdens de Raadsvergadering van 23 april jl. nam de ChristenUnie het initiatief voor een amendement om nieuw onderdak te zoeken voor de Voedselbank, Weggeefschuur en Buurthuis Het Lokaal. Samen met PvdA en GroenLinks vroegen we de wethouder actie te ondernemen. Het amendement kreeg een raadsmeerderheid. De wethouder vraagt nu om ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-06-2020
  Al langere tijd is staatssecretaris Blokhuis bezig te onderzoeken of het gebruik van lachgas door consumenten kan worden verboden. De ChristenUnie Kampen is blij te lezen dat hij nu met een voorstel is gekomen.Aanleiding voor het verbod is een advies waaruit blijkt dat recreatief gebruik van lachgas tot schade leidt ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-06-2020
  Als het aan de ChristenUnie Kampen ligt blijft de laatst overgebleven Theologische Universiteit voor Kampen behouden. Het zou een groot gemis zijn als ook deze Universitaire onderwijsinstelling met 150 studenten, ongeveer 20 docenten en 30 andere medewerkers uit Kampen vertrekt. De ChristenUnie heeft vragen gesteld aan het college naar de ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen

D66 Harderwijk
 • Gepost op 04-06-2020
  D66 presenteert ideeën voor herstart van Kampen Tijdens de raadsvergadering van woensdag 3 juni bood de fractievoorzitter van D66 Kampen, Gerben Wijnja, het college en de raad een ideeënnotitie aan om Kampen nieuw elan te geven in deze fase van de coronacrisis. Met de notitie ‘Kampen beter maken’ ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-06-2020
  D66 talent Edward Boon nieuw burgerraadslid in Kampen Afgelopen week maakte Edward Boon zijn debuut in de commissie Inwoners van de Kamper gemeenteraad. Hij neemt daarmee het stokje over van Kyra Selles. Zij gaat zich volledig richten op haar werk in de Overijsselse Statenfractie van D66. Bij zijn ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-03-2020
  Valentijnstaart voor Samenwerkingsverband Brunnepe Ter gelegenheid van Valentijnsdag verraste D66 Kampen het Samenwerkingsverband Brunnepe met een Valentijnstaart. Met de taart -voorzien van een groot groen hart- wil D66 de groep vrijwilligers die zich al jaren hard maakt voor de wijk Brunnepe in het zonnetje zetten.  In het Samenwerkingsverband ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen