Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 01-02-2020
  Effectiviteit van ingesteld lachgasverbod nihil Tijdens de raadsvergadering van 30 januari werd een motie op ingediend om lachgas bij evenementen en horecalokaliteiten te verbieden en daarop te handhaven. Daarnaast riep de motie burgemeester Koelewijn op om in te zetten op weerbaarheid en ontmoediging van lachgas aan te kaarten in gesprek ... Verder lezen »
 • Gepost op 22-01-2020
  Huisvesting arbeidsmigranten in Koekoekspolder in IJsselmuiden Tijdens de commissievergadering Ruimtelijke Ontwikkeling van 20 januari jongstleden werd gevraagd om in te stemmen met de bouwsteen huisvesting arbeidsmigranten als onderdeel van de omgevingsvisie en een tiental beslispunten die deze materie betreffen. Met negen van de tien beslispunten kon het CDA direct instemmen. Het ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-12-2019
  Op donderdag 12 december is door de gemeenteraad het Kamper Sportakkoord vastgesteld. Een lokaal sportakkoord is een set afspraken tussen gemeente, lokale sportaanbieders, maatschappelijke partners en eventueel het bedrijfsleven over de sport in de nabije toekomst. Het moet stimuleren dat binnen een gemeente iedere bewoner met plezier een leven lang ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 14-02-2020
  In de politiek leven we vaak een beetje bij de waan van de dag. We dienen een motie in, stemmen voor of tegen voorstellen, stellen schriftelijke vragen, en gaan weer over tot de orde van de dag. Maar wat gebeurt er eigenlijk na een motie? Dat houden we natuurlijk zo ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-02-2020
  Woensdagavond stond de gebiedsvisie Seveningen op de agenda in de raadzaal in Kampen. Aan de hand van een presentatie en een aantal vragen werden de kaders opgesteld voor het maken van een gebiedsvisie. Eerder heeft in de raadzaal discussie plaatsgevonden over woonboten, een camping en andere recreatie in dit gebied ... Verder lezen »
 • Gepost op 31-01-2020
  De gemeenteraad van Kampen heeft een voorstel goedgekeurd om de huisvesting voor arbeidsmigranten te verbeteren. Het voorstel werd besproken maar er waren veel vragen van de fracties in de gemeenteraad. Namens de ChristenUnie Kampen vroeg Harro Pruijssen gisteravond om betere huisvesting voor arbeidsmigranten. “Zijn wij in onze Hartelijke Hanzestad wel ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen

D66 Harderwijk
 • Gepost op 03-02-2020
  Nieuwe megakerk in IJsselmuiden slecht voor dorp Midden in IJsselmuiden, op de plek waar eerst een tuincentrum en een manege stond, ontstaat een nieuwe wijkje: het Sonnenbergkwartier. Een mooie nieuwe wijk die IJsselmuiden een impuls zou kunnen geven. Maar hoewel er grote behoefte is aan woningen in IJsselmuiden komen er amper ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-11-2019
  Zijn wie je bent Op initiatief van D66 hijst de gemeente Kampen sinds 2016 de regenboogvlag, als symbool dat iedereen voor zijn seksuele geaardheid mag uitkomen. Vrijdag 11 oktober, Coming Out dag, waren bijna alle fracties uit de gemeenteraad aanwezig bij het hijsen van die regenboogvlag. Slechts één partij -een tegenstander ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Supermarkten op zondag (slot….) Begin juli heeft de Kamper gemeenteraad dan eindelijk besloten om de winkeltijden op zondag te verruimen. Terwijl ik zelf op vakantie was, gingen de deuren van de Kamper supermarkten voor de eerste keer op zondag open.  Fietsend door Frankrijk viel me weer op dat ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen