Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 27-09-2022
  Europarlementariër Tom Berendsen (CDA) heeft op vrijdag 23 september een bezoek gebracht aan Thecla Bodewes Shipyards in Kampen. Berendsen was samen met Tweede Kamerlid Hilde Palland-Mulder, fractievoorzitter Henk Selles en raadslid Niek Teune aanwezig bij de presentatie van Vertom Patty: een nieuw, duurzaam schip van rederij Vertom. Op de scheepswerf van ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-09-2022
  Glimlachend poseren burgemeester Sander de Rouwe, wethouder Jan Peter van der Sluis en minister Hugo de Jonge (Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening) op 1 september voor het woonplaatsbord van het dorp Reeve. Dat bord hebben zij geplaatst in het gebied Reevedelta, waar de komende tien jaar ongeveer drieduizend woningen gebouwd kunnen ... Verder lezen »
 • Gepost op 22-08-2022
  Op vrijdag 26 augustus kunnen alle kinderen en volwassenen tussen 13.30 uur en 16.30 uur gratis naar binnen bij Speeltuin de Speelpoort aan het Engelenbergplantsoen. Dit wordt mogelijk gemaakt door CDA Kampen. Traditiegetrouw nodigt het CDA kinderen en hun (groot)ouders of verzorgers uit om aan het einde van de zomervakantie ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 05-09-2022
  Minister plaatst woonplaatsbord nieuwe dorp Reeve Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge bezocht donderdag 1 september het projectgebied Reevedelta in Kampen en plaatste samen met burgemeester Sander de Rouwe en wethouder Jan Peter van der Sluis het woonplaatsbord van het nieuwe dorp Reeve.Wethouder Jan Peter van der Sluis, ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-08-2022
  Raadspraat:Henry de JongVoorzitter: Dan is nu het woord aan dhr. De Jong van de ChristenUnie. Hij schrijft deze dinsdag zijn maiden-raadspraat. Dankjewel burgemeester, of is het nu voorzitter? Vergeef mij maar dat ik af en toe nog van die beginnersfoutjes maak. Het zal allemaal wennen zijn en zo’n debuut maken brengt ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-07-2022
  Op donderdag 7 juli legde wethouder Jan Peter van der Sluis de eed af voor een volgende termijn als wethouder namens de ChristenUnie. In de afgelopen periode was Jan Peter namens de ChristenUnie ook wethouder.Na de verkiezingen nam hij het voortouw in het vormen van een coalitie. Jan Peter gaf ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen

Groenlinks Kampen

SP Kampen
 • Gepost op 31-05-2022
  In mei organiseerden de SP-afdelingen Kampen en Zwolle samen een serie scholingsbijeenkomsten met als onderwerp 'politieke basisvorming'. Een interessante en leuke manier voor onze leden om kennis te maken met de SP én met elkaar! Verder lezen »
 • Gepost op 26-04-2022
  Aanstaande zondag is het de Dag van de Arbeid! Dit kennen wij niet alleen in Nederland, maar in een groot deel van de wereld is de Dag van de Arbeid een belangrijke dag. In veel landen is de Dag van de Arbeid een officiële, doorbetaalde feestdag. In België wordt ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-09-2021
  De Onmisbaren zijn de mensen die ons land draaiende houden in tijden van crisis, de mensen met de 'cruciale beroepen'. De schoonmakers, vuilophalers, zorgmedewerkers, leraren, buschauffeurs, vakkenvullers, werknemers in de voedselindustrie. Ze zijn cruciaal, toch hebben juist zij vaak toch een bescheiden salaris, een hoge werkdruk en veel onzekerheid. ... Verder lezen »

D66 Harderwijk
 • Gepost op 08-12-2021
  D66 Kampen presenteert kandidatenlijst vol ervaring en ambitie De leden van D66 Kampen hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. De lijst kenmerkt zich door veel politieke ervaring. Eerder wezen de leden Gerben Wijnja al aan als lijsttrekker van de Kamper sociaal-liberalen. De afgelopen vier jaar ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-12-2021
  Doe met ons mee! Politiek is veel te belangrijk om enkel aan politici over te laten. Als je iets vindt van je buurt, dorp, stad of land dan zou ik zeggen: denk en doe mee met een politieke partij. Maar, vragen mensen mij wel eens: is politiek nog ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-10-2021
  D66 Kampen zet Pascal Jacobs in het zonnetje voor inzet behoud IJsselkogge Zeven jaar na het indienen van zijn motie, waarin hij de gemeenteraad opriep de IJsselkogge te behouden voor Kampen, heeft gemeenteraad afgelopen donderdag tijdens de raadsvergadering een volgende stap gezet. De IJsselkogge wordt op dit moment geconserveerd en is ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen