Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 04-12-2022
  In Twente werken overheid, ondernemers en onderwijs samen aan het versterken van hun welvaart. Niet alleen met als doel om steeds meer geld en goed te vergaren, maar vooral om van Twente een regio te maken waar het goed wonen, werken en leven is voor iedereen. Hoe aantrekkelijk dat is, ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-11-2022
  Tijdens de raadsvergadering van dinsdag 8 november 2022 sprak fractievoorzitter Henk Selles namens CDA Kampen de volgende Algemene Politieke Beschouwingen uit: Voorzitter, aanwezigen, luisteraars, Het is mij een genoegen om als nieuwbakken fractievoorzitter van CDA Kampen de algemene beschouwingen te mogen houden. En dat mag ik doen in een bijzonder jaar. We ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-10-2022
  Het CDA start het offensief ‘Vereniging Nederland’ om verenigingen en vrijwilligers te ondersteunen. Hieraan werken zowel landelijke als lokale CDA-politici mee. Onderdeel van ‘Vereniging Nederland’ is onder een andere een enquête onder verenigingen in de gemeente Kampen. Hiermee wil CDA Kampen graag knelpunten en ideeën verzamelen waar de politiek mee ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 23-01-2023
  Wethouder Jan Peter van der Sluis en Evert Leideman, directeur-bestuurder van DeltaWonen Minimaal 900 nieuwe sociale huurwoningen in Kampen De komende 10 jaar bouwt deltaWonen minstens 900 nieuwe sociale huurwoningen in Kampen. Dat staat in het akkoord dat wethouder Jan Peter van der Sluis en directeur-bestuurder van DeltaWonen Evert Leideman op donderdag ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-01-2023
  Wisselingen bij ChristenUnie Kampen Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Dit spreekwoord wordt vaak gelinkt aan het bijbelboek Prediker: ‘Er is voor alles in het leven een geschikte tijd’ (Prediker 3:1 uit Bijbel in Gewone Taal). En deze bijbeltekst geldt ook in de politiek. Afscheid Na ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-01-2023
  Goedemorgen Nederland, Misschien begin je de dag - net als ik - aan een keukentafel zoals deze.Waar ik nu rustig schrijf, was het net nog een drukke boel. Het is zo’n tafel waarvan er in Nederland miljoenen staan.Rond of rechthoekig, strak design of juist gebruikt en gebutst.In een rijtjeshuis, in je flat ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen

Groenlinks Kampen

SP Kampen
 • Gepost op 31-05-2022
  In mei organiseerden de SP-afdelingen Kampen en Zwolle samen een serie scholingsbijeenkomsten met als onderwerp 'politieke basisvorming'. Een interessante en leuke manier voor onze leden om kennis te maken met de SP én met elkaar! Verder lezen »
 • Gepost op 26-04-2022
  Aanstaande zondag is het de Dag van de Arbeid! Dit kennen wij niet alleen in Nederland, maar in een groot deel van de wereld is de Dag van de Arbeid een belangrijke dag. In veel landen is de Dag van de Arbeid een officiële, doorbetaalde feestdag. In België wordt ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-09-2021
  De Onmisbaren zijn de mensen die ons land draaiende houden in tijden van crisis, de mensen met de 'cruciale beroepen'. De schoonmakers, vuilophalers, zorgmedewerkers, leraren, buschauffeurs, vakkenvullers, werknemers in de voedselindustrie. Ze zijn cruciaal, toch hebben juist zij vaak toch een bescheiden salaris, een hoge werkdruk en veel onzekerheid. ... Verder lezen »

D66 Harderwijk
 • Gepost op 08-12-2021
  D66 Kampen presenteert kandidatenlijst vol ervaring en ambitie De leden van D66 Kampen hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. De lijst kenmerkt zich door veel politieke ervaring. Eerder wezen de leden Gerben Wijnja al aan als lijsttrekker van de Kamper sociaal-liberalen. De afgelopen vier jaar ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-12-2021
  Doe met ons mee! Politiek is veel te belangrijk om enkel aan politici over te laten. Als je iets vindt van je buurt, dorp, stad of land dan zou ik zeggen: denk en doe mee met een politieke partij. Maar, vragen mensen mij wel eens: is politiek nog ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-10-2021
  D66 Kampen zet Pascal Jacobs in het zonnetje voor inzet behoud IJsselkogge Zeven jaar na het indienen van zijn motie, waarin hij de gemeenteraad opriep de IJsselkogge te behouden voor Kampen, heeft gemeenteraad afgelopen donderdag tijdens de raadsvergadering een volgende stap gezet. De IJsselkogge wordt op dit moment geconserveerd en is ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen