Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 14-01-2019
  Eind 2018 bereikten ons geluiden dat Impact de aanbesteding voor het groenonderhoud op Kampereiland niet is gegund, ondanks het feit dat zij als goedkoopste hebben ingeschreven op deze aanbesteding. Het CDA is onaangenaam verrast en niet blij met deze ontwikkeling. Over de hele gang van zaken zijn door ons eind ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-12-2018
  Afgelopen week is het voorstel om de regels voor wat betreft carbidschieten tijdens de jaarwisseling te wijzigen raadsbreed aangenomen. Door deze wijziging worden er jaarlijks locaties aangewezen waar met carbid mag worden geschoten, zogenaamde hotspots. Gevolg hiervan is dat het schieten meer gecentreerd wordt en ook dat kwetsbare plekken ontzien worden. Als ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-11-2018
  OOK HENK SELLES UIT IJSSELMUIDEN OP CDA KANDIDATENLIJST! Met een tweede plek is de 29-jarige Kampenaar Wim Duitman de hoogst geplaatste nieuwkomer op de kieslijst van het CDA voor de Provinciale Staten verkiezingen in 2019. Vml. agrariër Henk Selles, tevens actief bij de Gebiedscooperatie IJsseldelta, staat op dezelfde lijst op plek ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 18-01-2019
  In onze gemeente Kampen vinden we de winnaar van de titel: Ondernemer van het jaar 2018 regio Zwolle. Van Marle Uitgekookt, gericht op Maaltijdservice en Catering en Events. Een bedrijf wat sinds kort gevestigd is in een gloednieuw pand in IJsselmuiden. Nog maar een maand geleden zijn ze verhuisd.Reden genoeg ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-01-2019
  In de sfeervolle Cellebroederpoort was maandagavond een 50 tal mensen bijeengekomen om elkaar het beste te wensen voor het komende jaar. Leden van de ChristenUnie en van andere politieke partijen en belangstellenden haalden onderling mooie herinneringen op over het afgelopen jaar. Maar vooral waren actuele zaken die in onze gemeente ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-01-2019
  We hebben als ChristenUnie Kampen geluisterd vandaag.Raadsleden Martine Wiltjer, Klaas van der Kolk en Harro Pruijssentrotseerden de regen. Het waren veel warme en vooral waardevolle gesprekkenonder de paraplu. Het is opvallend dat veel Kampenaren trots zijn op onze stad en blij zijndat er veel wordt georganiseerd. Maar natuurlijk zijn er verbeterpuntenvoor ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen
 • Gepost op 18-09-2017
  De fractie van de SP is niet tevreden over de aanpak van de hoek Kievitstraat door het college. Een half jaar geleden stelde fractievoorzitter Richard Boddeus vragen aan wethouder Veldhoen met als doel de hoek Kievitstraat - Haatlanderdijk aan te pakken. Toen daar geen actie uit voort kwam werden ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-05-2017
  De SP vindt het niet noodzakelijk dat de vrijgekomen post van wethouder opnieuw vervuld wordt. Begin deze maand trad wethouder Ekker(VVD) af nadat er veel commotie was ontstaan over de verkoop van de Stadskazerne. De vacante plek hoeft volgens de partij niet opnieuw ingevuld te worden omdat het slechts ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-04-2017
  De SP is verbolgen over de reactie die burgemeester Koelewijn afgelopen weken meermalen heeft gegeven tegenover de pers over het instellen van een avondklok voor bewoners van het AZC. Koelewijn vindt dat de huisregels van het AZC in Dronten aangepast moeten worden en dat een avondklok ingesteld zou moeten ... Verder lezen »

D66 Harderwijk
 • Gepost op 02-01-2019
  Lelystad Airport en de gevolgen voor Kampen Op reis met het vliegtuig is leuk. Althans dat vind ik wel. En vliegen is tegenwoordig heel goedkoop. Spotgoedkoop zelfs. Als je het slim uitkient, vlieg je voor een paar tientjes naar bijvoorbeeld Barcelona. Vliegen is niet alleen leuk, het ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-11-2018
  Kyra Selles uit Kampen serieuze Staten-kandidaat D66 Overijssel Van de drie Kampenaren op de kandidatenlijst van D66 Overijssel maakt Kyra Selles de grootste kans om daadwerkelijk een zetel in Provinciale Staten te veroveren: met haar vierde plaats is ze de hoogst geplaatste vrouwelijke kandidaat. Dit bericht is afkomstig van D66 Kampen, dé ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-11-2018
  Drie Kampenaren op kandidatenlijst D66 Overijssel Maar liefst drie Kampenaren staan er op de concept-kandidatenlijst van D66 voor de komende provinciale verkiezingen: Kyra Selles, Pascal Jacobs en Niels Dokter. De drie kandidaten spelen een thuiswedstrijd als ze zich op 17 november aan de leden presenteren: het regiocongres van D66 Overijssel wordt ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen