Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 14-02-2024
  CDA Kampen waardeert iedereen die zich vrijwillig inzet voor een club, vereniging, koor of kerkelijke gemeente. Deze vrijwilligers vormen een onmisbare schakel in onze samenleving. Als blijk van waardering voor hun inzet geeft de fractie van CDA Kampen jaarlijks rond Valentijnsdag een bos bloemen aan een vrijwilliger uit de Kamper ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-12-2023
  De Eerste Kamer heeft dinsdag 12 december ingestemd met aanpassingen in de Huisvestingswet. Daarmee wordt het voor gemeenten per 1 januari bijvoorbeeld mogelijk om hun eigen inwoners voorrang te geven op een huur- of nieuw te bouwen koopwoning ten opzichte van mensen van buiten de gemeente. Raadslid Niek Teune (CDA) ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-05-2023
  Sportpark De Venen/De Maten moet nog voor de start van het seizoen 2023-2024 twee extra kunstgrasvelden en een trainingsstrook krijgen. Tijdens de raadsvergadering van donderdag 20 april heeft de gemeenteraad hier groen licht voor gegeven. Hiermee gaat een vurige wens van drie voetbalverenigingen én CDA Kampen in vervulling. De huidige natuurgrasvelden ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 22-05-2024
  Help mee om onze campagnespot aan zoveel mogelijk mensen te laten zien door onderstaande berichten te delen, liken en/of een reactie achter te laten! InstagramFacebookLinkedInX (Twitter)YouTube https://www.youtube.com/watch?v=1JIn4X4R9Wo Verder lezen »
 • Gepost op 08-05-2024
  Regelmatig sta ik met mijn blauwe ChristenUniejasje aan te “luisteren op de Oudestraat”. Met een vraag of stelling over een actueel onderwerp gaan we in gesprek. Ik hoor nogal eens “jullie in de politiek luisteren toch niet naar ons”. Uit onderzoek blijkt dat 80% van de Nederlanders toegeeft niet altijd ... Verder lezen »
 • Gepost op 24-04-2024
  In de gemeenteraad van Kampen is vaak aandacht gevraagd voor de uitval van het Kamperlijntje, de trein tussen Kampen en Zwolle, maar tot nu toe zonder resultaat.De trein valt te vaak uit, wat vaak kort van tevoren wordt gecommuniceerd. Het regelen van passend alternatief vervoer is daardoor niet mogelijk. Daarnaast ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen

Groenlinks Kampen

SP Kampen
D66 Harderwijk

Gemeente Belang Kampen