Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 23-05-2019
  Voorzitter Jan Willem Schutte van de ChristenUnie opende woensdagavond het eerste debat over de financiële situatie in Kampen in de Commissievergadering bestuur en middelen.Hij waarschuwde voor te snelle en verkeerde zuinigheid en gebruikte de woorden: “Penny wise, pound foolish”. We kunnen denken ergens een paar centen te besparen om ergens ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-05-2019
  Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd in de Stadskazerne door voorzitter Hilco van der Wal stilgestaan bij de recente Campagneactiviteiten voor de Provinciale en Europese verkiezingen. We zijn dankbaar voor het behaalde resultaat in onze provincie.De coalitiebesprekingen zijn op dit moment gaande. Bij een positief resultaat zal de ChristenUnie weer deel ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-05-2019
  Zegt u het maar… Wie heeft er voorrang? IJsselmuidenaren zijn vertwijfeld over de verkeerssituatie die ontstaan is sinds de oplevering van de nieuwe woonwijk Oosterlandenerf. En dat zorgt voor verkeersonveilige situaties.RaadselAls ChristenUniefractie zijn we benaderd door een aantal mensen die de nieuwe situatie niet begrijpen. Is het Oosterlandenerf een woonerf ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen
 • Gepost op 18-09-2017
  De fractie van de SP is niet tevreden over de aanpak van de hoek Kievitstraat door het college. Een half jaar geleden stelde fractievoorzitter Richard Boddeus vragen aan wethouder Veldhoen met als doel de hoek Kievitstraat - Haatlanderdijk aan te pakken. Toen daar geen actie uit voort kwam werden ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-05-2017
  De SP vindt het niet noodzakelijk dat de vrijgekomen post van wethouder opnieuw vervuld wordt. Begin deze maand trad wethouder Ekker(VVD) af nadat er veel commotie was ontstaan over de verkoop van de Stadskazerne. De vacante plek hoeft volgens de partij niet opnieuw ingevuld te worden omdat het slechts ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-04-2017
  De SP is verbolgen over de reactie die burgemeester Koelewijn afgelopen weken meermalen heeft gegeven tegenover de pers over het instellen van een avondklok voor bewoners van het AZC. Koelewijn vindt dat de huisregels van het AZC in Dronten aangepast moeten worden en dat een avondklok ingesteld zou moeten ... Verder lezen »

D66 Harderwijk
 • Gepost op 18-03-2019
  Grijp kansen van klimaat investeringen Volgens D66 Kampen moeten Kamper ondernemers kunnen profiteren van de grote klimaatinvesteringen. De gemeente kan hen daarbij helpen met een klimaattop. Kyra Selles, de eerste vrouw op de lijst voor D66 bij de provinciale statenverkiezingen op 20 maart en burgerraadslid in Kampen, ziet ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-02-2019
  Valentijnstaart voor stichting Weg van Kunst Op 14 februari verraste D66 Kampen de vrijwilligers van de stichting Weg van Kunst met een Valentijnstaart. Met de taart -voorzien van een groot groen hart- wil D66 de vrijwilligers van Weg van Kunst in het zonnetje zetten. Al zestien jaar lang ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-01-2019
  Opening Station Stadshagen gaat ten koste van Kamper reizigers Tijdens de commissie ruimtelijke ontwikkeling van afgelopen maandag stond station Stadshagen op de agenda. Er lijkt een soort van oplossing te zijn voor de in gebruik name van dit tot nu toe verlaten Zwolse station. ProRail en de Provincie Overijssel dragen de financiële ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen