Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 14-11-2018
  Voorzitter, aanwezigen, luisteraars, Ik neem u graag even mee naar onze eigen jeugdjaren. Voor sommigen is dit nog niet zo lang geleden, maar voor anderen alweer langer of zelfs veel langer. Wellicht hebt u er als moeder of vader of als opa of oma nu nog mee te maken. Het gaat ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-11-2018
  Uitdagende taak voor een inspirerende, energieke verbinder die het CDA Kampen koersvast naar de volgende fase leidt en optimale samenwerking en beweging organiseert tussen vereniging, politiek en bestuur. Over CDA Kampen Het CDA Kampen is met 220 leden een vereniging met een brede basis in Kampen. Al sinds jaar en ... Verder lezen »
 • Gepost op 22-10-2018
  Na het lezen van de tweede bestuursrapportage ziet het CDA dat er veel goed gaat in Kampen en bovenal realiseert het CDA zich dat we in een buitengewoon mooie stad wonen. Altijd als ik zelf voor mijn werk in bijvoorbeeld India ben geweest valt het me op hoe schoon onze ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
 • Gepost op 13-11-2018
  Fractievoorzitter Jan Willem Schutte van de ChristenUnie sprak maandag 12 november tijdens de algemene beschouwingen. Hij benadrukte dat we als ChristenUnie de overtuiging hebben dat het in onze samenleving om veel meer gaat dan alleen om geld, vermogen en bezit. Mensen zijn aan elkaar gegeven om een samenleving te vormen. ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-11-2018
  Tijdens de algemene ledenvergadering van woensdag 31 oktober werd Hilco van der Wal gekozen tot voorzitter van de ChristenUnie Kampen. Hij wordt daarmee de opvolger van Jan-Peter van der Sluis die wethouder is geworden voor de ChristenUnie en sindsdien de voorzittershamer al had overgedragen aan de vice-voorzitter“Als ChristenUnie doen we ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-11-2018
  Donderdagavond 1 november vond in de raadzaal een debat plaats over de openstelling van winkels op zondag. De coalitie van ChristenUnie, GBK, CDA en GroenLinks wil hierover een ‘gesprek met de samenleving’ voeren.Met het ‘gesprek met de samenleving’ bedoelen we een aantal zorgvuldig begeleide gesprekken, waarin ruimte is om ... Verder lezen »

SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen
 • Gepost op 01-05-2018
  De nieuwe kabinetsmaatregelen voor werknemers met een arbeidsbeperking zijn asociaal en funest, zo stelt de PvdA Kampen in een schriftelijke vraag aan het college van B en W. Het kabinet wil voor werkgevers die deze mensen aan het werk hebben de regels versimpelen. Het doel is om zo meer mensen ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-04-2018
  Op donderdag 29 maart is in de gemeente Kampen de nieuwe raad geïnstalleerd. Voor de PvdA zijn volgens de alfabetische volgorde van de avond Manfred Haveman en Janita Tabak geïnstalleerd. Wij wensen de komende 4 jaar veel succes toe. Het bericht Installatie Raad verscheen eerst op PvdA Kampen. Verder lezen »
 • Gepost op 31-03-2018
  Op woensdag 28 maart heeft het bestuur tijdens de ledenvergadering de heer Ruifrok gehuldigd voor 50 jaar lidmaatschap met een speld en natuurlijk een toespraak. De toespraak voor de heer Ruifrok treft u hieronder aan: Onze Jubilaris de heer Wim Ruifrok, Geboren op 29 september 1927 in Amsterdam, als ik ... Verder lezen »

Groenlinks Kampen

SP Kampen
 • Gepost op 18-09-2017
  De fractie van de SP is niet tevreden over de aanpak van de hoek Kievitstraat door het college. Een half jaar geleden stelde fractievoorzitter Richard Boddeus vragen aan wethouder Veldhoen met als doel de hoek Kievitstraat - Haatlanderdijk aan te pakken. Toen daar geen actie uit voort kwam werden ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-05-2017
  De SP vindt het niet noodzakelijk dat de vrijgekomen post van wethouder opnieuw vervuld wordt. Begin deze maand trad wethouder Ekker(VVD) af nadat er veel commotie was ontstaan over de verkoop van de Stadskazerne. De vacante plek hoeft volgens de partij niet opnieuw ingevuld te worden omdat het slechts ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-04-2017
  De SP is verbolgen over de reactie die burgemeester Koelewijn afgelopen weken meermalen heeft gegeven tegenover de pers over het instellen van een avondklok voor bewoners van het AZC. Koelewijn vindt dat de huisregels van het AZC in Dronten aangepast moeten worden en dat een avondklok ingesteld zou moeten ... Verder lezen »

D66 Harderwijk
 • Gepost op 12-11-2018
  Drie Kampenaren op kandidatenlijst D66 Overijssel Maar liefst drie Kampenaren staan er op de concept-kandidatenlijst van D66 voor de komende provinciale verkiezingen: Kyra Selles, Pascal Jacobs en Niels Dokter. De drie kandidaten spelen een thuiswedstrijd als ze zich op 17 november aan de leden presenteren: het regiocongres van D66 Overijssel wordt ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-10-2018
  Kampen neemt stap naar echt Stadsstrand Komend voorjaar kunnen Kampenaren definitief genieten van een IJsselstrand. Donderdag besloot de gemeenteraad van Kampen het strandje naast de Stadsbrug beter toegankelijk te maken. Voor de veehouder die nu de grond pacht, zoekt de gemeente een alternatief. De afgelopen jaren werd het ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-10-2018
  Proef op de zondag Gaan we het nu weer over die zondag hebben? Ja helaas wel. Na meer dan een jaar debat, gemeenteraadsverkiezingen en een nieuwe coalitie, heeft de politiek nog steeds geen besluit genomen over de opening van supermarkten op zondag. De coalitiepartijen willen eerst opnieuw een brede maatschappelijke discussie. ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen