Home
Home
Menu
Stadsgezicht Kampen

Politiek Kampen

CDA Kampen
 • Gepost op 03-05-2023
  Sportpark De Venen/De Maten moet nog voor de start van het seizoen 2023-2024 twee extra kunstgrasvelden en een trainingsstrook krijgen. Tijdens de raadsvergadering van donderdag 20 april heeft de gemeenteraad hier groen licht voor gegeven. Hiermee gaat een vurige wens van drie voetbalverenigingen én CDA Kampen in vervulling. De huidige natuurgrasvelden ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-04-2023
  Het deed mij denken aan een schoolreisje, toen we op een zaterdagmorgen in februari met de raads- en commissieleden in een volgepakte bus een rondrit maakten door Reevedelta. Op een aantal plekken zijn we uitgestapt, met in onze handen een soort landkaart. Een landkaart die ons naar de toekomst laat ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-02-2023
  CDA Kampen heeft vorige week een bloemetje geschonken aan vrijwilligers Anita Knul en Dik Koster van vereniging Wilhelmina. Zij namen de bloemen blij verrast in ontvangst van onze raadsleden Henk Selles en Niek Teune. Het CDA reikt traditiegetrouw ieder jaar rond Valentijnsdag een boeket uit aan iemand die zich vrijwillig ... Verder lezen »

ChristenUnie Kampen
SGP Kampen
VVD Kampen
PvdA Kampen

Groenlinks Kampen

SP Kampen
 • Gepost op 04-11-2023
  Op dinsdag 31 oktober vond een kadergroepbijeenkomst plaats, een soort ledenbijeenkomst, waarin de leden van Socialistische Partij (SP) in Kampen de kans kregen om met elkaar in gesprek te gaan. Terwijl de verkiezingscampagne uiteraard op de agenda stond, vormde het hoofdonderwerp van de avond de oorlogssituatie in Israël. Een opvallende ... Verder lezen »
 • Gepost op 19-10-2023
  Zaterdagmorgen, of was het nog nacht, werd ik wakker geschud door een onmenselijk klinkend lawaai. Mijn zoete dromen over een vermeende toetreding tot de kapitalistische elite werden ruw uiteen gerukt. Naarstig gooide ik mijn benen over de rand van mijn zwaar lonkend bed en mijn voeten zochten naar pantoffels. ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-10-2023
  Tijdens een vergadering in juni 2023 gaf een bestuurslid van de afdeling van de SP aan dat hij laptops gekregen had van een anonieme sponsor. Om uit te delen aan mensen die deze kunnen gebruiken. Een ander bestuurslid gaf aan dat deze laptops wellicht gegeven konden worden aan een ... Verder lezen »

D66 Harderwijk
 • Gepost op 08-12-2021
  D66 Kampen presenteert kandidatenlijst vol ervaring en ambitie De leden van D66 Kampen hebben de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vastgesteld. De lijst kenmerkt zich door veel politieke ervaring. Eerder wezen de leden Gerben Wijnja al aan als lijsttrekker van de Kamper sociaal-liberalen. De afgelopen vier jaar ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-12-2021
  Doe met ons mee! Politiek is veel te belangrijk om enkel aan politici over te laten. Als je iets vindt van je buurt, dorp, stad of land dan zou ik zeggen: denk en doe mee met een politieke partij. Maar, vragen mensen mij wel eens: is politiek nog ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-10-2021
  D66 Kampen zet Pascal Jacobs in het zonnetje voor inzet behoud IJsselkogge Zeven jaar na het indienen van zijn motie, waarin hij de gemeenteraad opriep de IJsselkogge te behouden voor Kampen, heeft gemeenteraad afgelopen donderdag tijdens de raadsvergadering een volgende stap gezet. De IJsselkogge wordt op dit moment geconserveerd en is ... Verder lezen »

Gemeente Belang Kampen