Home
Home
Menu
Stadsbrug Kampen

Kampen Online

Kampen is een stad, gemeente en oude Hanzestad helemaal aan de benedenloop van de rivier de IJssel in de Nederlandse provincie Overijssel Op 1 januari 2001 werd de gemeente IJsselmuiden bij Kampen gevoegd. Aangrenzende gemeenten zijn de Noordoostpolder in het noorden, Zwartewaterland in het noordoosten, Zwolle in het oosten, Hattem en Oldebroek in de provincie Gelderland in het zuidoosten en zuiden en Dronten in het westen.

Link aanmelden


Nieuws Kampen

Bron: De Stentor
 • Bron: De Stentor Gepost op 18-07-2019
  Kampenaar Nick Mondria (31) is eerder deze week uitgeroepen tot beste praktijkopleider 2019 van de provincie Overijssel. De benoeming vindt jaarlijks plaats door de samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), op basis van voordracht. Verder lezen »
 • Bron: De Stentor Gepost op 18-07-2019
  Vraag van presentatrice Astrid de Jong: is er iemand die het verhaal achter het koe hijsen in Kampen níet kent? Slechts twee mensen steken donderdagmorgen aarzelend een hand omhoog aan de voet van de Nieuwe Toren. Verder lezen »
 • Bron: De Stentor Gepost op 18-07-2019
  Ruim 15.000 teken uit alle delen van het land worden op dit moment onderzocht door wetenschappers van de Wageningen Universiteit (WUR) in het kader van een onderzoek naar het voor de mens gevaarlijke ‘tekenvirus’ TBE. Het onderzoek moet onder meer duidelijk maken hoe het virus zich verspreidt. In drie jaar ... Verder lezen »
 • Bron: De Stentor Gepost op 18-07-2019
  ProRail heeft het Kamperlijntje deels aangepast om te zorgen dat de trein vanaf december ook op station Zwolle Stadshagen kan stoppen. Of de halte daadwerkelijk wordt toegevoegd is nog niet duidelijk. Vervoerder Keolis is nog bezig met de analyse van de proefperiode van twee weken, begin juni. Toen hield de ... Verder lezen »
 • Bron: De Stentor Gepost op 18-07-2019
  De steur zwemt rond in het Kamper stadspark; niet spontaan, maar uitgezet door de lokale hengelsportvereniging Ons Vermaak. Hét symbool voor de Kamper domheid wordt regelmatig opgevist door sportvissers en weer teruggezet. De vraag hoeveel steuren er nou precies rondzwemmen, blijft nog even onbeantwoord. Maar dat ze er zijn, is ... Verder lezen »


Advertentie:


 

Onlangs toegevoegde foto's uit de Gemeente Kampen

Advertentie:


Nieuwsbericht? Mail onze redactie
Nick Mondria, Beste Praktijkopleider van Overijssel
Nick Mondria, Beste Praktijkopleider van Overijssel
Kampen – De samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, (SBB), heeft Kampenaar Nick Mondria, (31) uitgeroepen tot beste praktijkopleider van...
Lees meer..
Verkeersveiligheid een brug te ver!?
Verkeersveiligheid een brug te ver!?
In de Stentor van 7 maart was te lezen dat het fietspad Hagenbroek een apart voetpad krijgt. In een motie van o.a. de ChristenUnie wordt de wethouder...
Lees meer..
Bekijk het nieuws overzicht


Advertentie

 
Premium bedrijven

Flevocoaching Robert Vijn Traktoren Pieter Bosch fotografie Farm Date Everun Nederland Endless webdesign