Home
Home
Menu
De Nieuwendijkbrug

Vacatures in de regio Kampen


 • Gepost op 30-03-2020
  Service technicus Jij wil blijven leren, bent een aanpakker en betrokken bij je werk, beschikt over affiniteit in de techniek, maar zou je ook in de buitenlucht willen werken? Al jarenlang is dit bedrijf actief als opleider van mensen tot vakvolwassen technici. Jouw collega’s hebben veel verschillende achtergronden, maar hebben ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-03-2020
  In de sportschool krijg jij de gewichten met gemak de lucht in. Hier combineer jij werk met sport. Kazen omdraaien en een lekker uurloon van €10,72 verdienen. Eerst tijdelijk, maar wie weet groei je door en werk je in de zomer als reinigingsmedewerker! Ga nu aan de slag als productiemedewerker ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-03-2020
  (Aankomend) CAD engineer Wat als je als medewerker meteen de ervaring kan opdoen die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen? Vanuit de paneelbouw doorgroeien naar CAD engineer? Een baan, waarin je, je volop kan ontwikkelen tijdens een interne opleiding, dan is dit de baan voor jou! Wat ga ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-03-2020
  Service technicus Jij bent graag zelfstandig onderweg, met alle materialen, die je nodig hebt om goed voor de dag te komen. Jij beschikt over ervaring in de mechatronica of elektronica en hebt affiniteit met industriële weegapparatuur? Dan is dit de baan voor jou! Wat ga je doen? Voordat je begin ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-03-2020
  Fulltime werk met de leukste collega's. Alle kneepjes van het vak operator leren en per direct starten. Check! Dit allemaal met een uurloon tussen €13,50en €17,00. En… dan zitten de toeslagen er nog niet eens bij. Begin volgende week al als operator bij Beaphar in Raalte. Wat je gaat doen ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-03-2020
  Ben jij op zoek naar een van de allerleukste vakantiebanen van Nederland? Wil jij gezellig met al jouw vrienden en vriendinnen met een gratis bus van en naar je werk reizen en deze zomer lekker veel geld verdienen?! Dan is VanDijk in Kampen op zoek naar jou! Wat bieden wij ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-03-2020
  Heb jij zin om deze zomer lekker aan de slag te gaan met een veelzijdige baan? Heb jij al enige ervaring in de administratie, maar krijg je vaak te horen dat deze ervaring toch niet voldoende is? Ben jij nu en/of aankomende zomer op zoek naar een goed verdienende baan ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-03-2020
  In de omgeving van Oldenzaal zoeken wij een magazijnmedewerker! Houd jij van afwisselend werk en heb je logistieke ervaring? Lees dan snel verder! Ter versterking van het team van onze klant zoeken wij iemand die een uitdaging ziet in het klaarmaken van orders voor hen klanten. Als medewerker in het ... Verder lezen »