Home
Home
Menu
De Nieuwendijkbrug

Vacatures in de regio Kampen


 • Gepost op 20-05-2019
  MANAGEMENT ASSISTENT RECREATIE m/v, standplaats Slagharen Ben jij die duizendpoot, die er bij ons voor gaat zorgen, dat alles op rolletjes loopt? Jij bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en ondersteunt de eigenaar bij zijn werkzaamheden. Deze functie omvat een breed takenpakket, waarbij geen dag hetzelfde is. De ... Verder lezen »
 • Gepost op 17-05-2019
  Heb jij ook zoveel zin om je schoolboeken in te leveren en van je welverdiende zomervakantie te genieten, maar kun je nog wel een boost in je portemonnee gebruiken? Solliciteer dan direct op deze leuke vakantiebaan en zorg er samen met Iddink voor dat de schoolboeken op scholen kunnen worden ... Verder lezen »
 • Gepost op 16-05-2019
  Wat ga je doen Daar kunnen we eigenlijk heel kort over zijn: dankzij jou loopt de Kruidvatwinkel op rolletjes! Als Eerste Verkoopmedewerker werk je niet alleen actief mee op de winkelvloer, maar ondersteun je ook de (Assistent) Filiaalmanager. Dat betekent dat jij de (Assistent) Filiaalmanager vervangt bij zijn of haar ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-05-2019
  Heb jij een heftruckcertificaat, maar krijg je vaak te horen dat je te weinig ervaring hebt voor een vacature als heftruckchauffeur? Sta je toch te springen om jezelf te ontwikkelen in de logistiek en ervaring op te doen op de heftruck?! EN wil je de gehele zomerperiode fulltime werken voor ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-05-2019
  Klantenservice medewerker /afsprakenplanner donorregistraties Afgelopen periode heb je het weer veel in het nieuws voorbij zien komen. Donorregistratie is de laatste jaren echt een hot and happening thema. Volgens de nieuwe wetgeving zal iedereen vanaf 1 juli 2020 in het register opgenomen worden. Tot zo ver de nieuwsupdate! Natuurlijk geven ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-05-2019
  Heb je altijd al willen weten waar schoolboeken vandaan komen? Zorg je er samen met jouw vrienden en vriendinnen voor dat alle schoolboeken op tijd geleverd worden? Wil je 40 uur per week aan de slag en wil je meewerken aan het allergaafste zomerproject van heel Nederland?! Dan ben je ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-05-2019
  Wakker worden! Salesfunctie bij Zarazzo! Wie zij wij? Caffè Zarazzo is een koffie bedrijf pur sang en gespecialiseerd in op maat gemaakte koffie- en theeconcepten voor bedrijven en instellingen (B2B); We verzorgen dit via ons eigen koffie- en theemerk “Caffè Zarazzo”; Wij zijn professioneel én informeel ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-05-2019
  Draag jij deze zomer als heftruckchauffeur zorg voor het bevoorraden van de productielijn én het klaarzetten van de producten voor verzending bij Beaphar in Raalte? Dan is deze functie echt iets voor jou. Dus lees snel verder. Meteen enthousiast en wil je weten hoe je kunt solliciteren? Scroll dan snel ... Verder lezen »