Home
Home
Menu
De Nieuwendijkbrug

Vacatures in de regio Kampen


 • Gepost op 14-11-2018
  In verband met het uitbreiden van onze werkzaamheden zijn wij per direct op zoek naar een: (Meubel)spuiter. Wij zoeken iemand die ervaring heeft als industrieel of meubelspuiter of een echte aanpakker (met enige ervaring) die zich graag verder wil ontwikkelen tot ervaren spuiter. Als spuiter ga je volgens vastgestelde kwaliteitsnormen ... Verder lezen »
 • Gepost op 13-11-2018
  Stichting Zeker Zorg is een gecertificeerde zorgorganisatie. Wij zijn een no nonsens organisatie met circa 100 medewerkers die in heel Twente begeleid wonen aanbiedt aan (jong) volwassenen cliënten met diverse achtergronden. Wegens aanhoudende groei van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een gedragswetenschapper (psycholoog/orthopedagoog)die mee wil ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-11-2018
  De Klok Dranken, DE drankenhandel van het Oosten van Nederland, maar inmiddels ook ver daarbuiten, heeft opleidingsmogelijkheden tot chauffeur beschikbaar voor de vestiging in Deventer. Start jouw carrière als vrachtwagenchauffeur bij De Klok Dranken in Deventer? Vrachtwagenchauffeur zijn bij De Klok Dranken betekent meer dan rijden van A naar B. ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-11-2018
  HBO Stagiaire gezocht! Heb je genoeg boekenwijsheid opgedaan en wil je nu wel eens in de praktijk ervaren hoe het écht werkt? Wij bieden je een boeiende stage waarin we je wegwijs maken in het hele commerciële proces. Jij doet alles wat wij doen. Kun je het nog niet, dan ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-11-2018
  Wat ga je doen Jij zorgt ervoor dat jouw winkel er perfect uit ziet en helpt klanten met het gemakkelijk vinden van onze aanbiedingen. Samen met je collega’s zorg jij er bovendien voor dat onze klanten tevreden de winkel uit lopen. Want zij weten dat ze bij Trekpleister terecht kunnen ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-11-2018
  Bijbaantje gezocht ??? Voor onze klant de Twentsche Kabelfabriek in Haaksbergen zijn wij op zoek naar 2 medewerkers voor diverse schoonmaakwerkzaamheden binnen de afdeling glasvezel. Werktijden zijn 2 x 3 uur per week Werktijden zijn in overleg Naar een inwerkperiode zouden de ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-11-2018
  Aanpakkers in de omgeving van Steenwijk OPGELET!! Handen uit de mouwen en gaan! Door jou komen meubelen en luxe producten op hun plaats van bestemming. Dit is de ideale bijbaan voor iemand die houdt van hard werken en samen met een groep aan de slag wil gaan! Magazijnmedewerker Steenwijk – ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-11-2018
  Wat ga je doen Samen met collega’s zorg je als Verkoopmedewerker er iedere dag voor dat onze klanten met een goed en vertrouwd gevoel de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan willen we je graag bij de Trekpleisterfamilie! Zodat jij met jouw inzet jouw winkel tot een succes maakt. ... Verder lezen »