Home
Home
Menu
De Nieuwendijkbrug

Vacatures in de regio Kampen


 • Gepost op 18-06-2018
  Vacature Medewerker Webshop Bedrijfsprofiel Bintra is toonaangevend op het gebied van de verkoop van netwerkkabels, serverkasten en accessoires via internet. Vanuit ons kantoor & magazijn in Hengelo worden dagelijks alle bestellingen verwerkt, financieel afgehandeld en verstuurd. Bintra is een groeiend internetbedrijf en bestaat uit een jong en klein ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-06-2018
  Pondera Consult is op zoek naar een junior/medior contractmanager voor het toenemende aantal zonne- en windenergieprojecten waarbij wij op dit gebied ondersteuning verlenen. Specifiek zoeken wij naar iemand die een geschikte opleiding heeft gevolgd, al enige ervaring heeft met contractmanagement en het een uitdaging vindt om bij te dragen aan ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-06-2018
  Ben jij op zoek naar een afwisselende vakantiebaan/ zomerbaan bij Scania in Zwolle? Voor Scania in Zwolle zijn wij op zoek naar afleveringscoördinatoren. Het werk is van week 27 t/m 34 in de 2 ploegen. Als aflevercoördinator coördineer jij alle activiteiten op het gebied van de fysieke aflevering van de ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-06-2018
  Lokaal Medewerker Inlevertraject Herinner je je het nog? De zomervakantie is in zicht, alleen nog boeken inleveren en de zomer kan beginnen! Nu je ouder bent kun je dit proces van een andere kant mee gaan maken, en er geld mee verdienen door de boeken in ontvangst te nemen en ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-06-2018
  Zoek jij een baan als vrachtwagenchauffeur, maar nooit de stap durven nemen? Bang dat je afgewezen wordt omdat je geen code 95 hebt? Wij hebben deze mooie droombaan voor jou! Voor deze baan is de code 95 niet vereist. Je gaat samen met je collega's de nieuwe vrachtwagens die van ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-06-2018
  Internationaal bedrijf binnen levensmiddelensector is op zoek naar een onderhoudscoördinator in regio Enschede in Nederland. Functies: Planning, coördinatie en begeleiding van het preventieve en correctieve onderhoud van de machines en faciliteiten, volgens het Onderhoudsplan en de richtlijnen van de Maintenance Manager, om de juiste werking ervan te bereiken en ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-06-2018
  Word jij onze nieuwe collega…? De Hakenberg Assurantie Adviseurs is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot onafhankelijk intermediair dat zowel zakelijke als particuliere klanten bedient. Door deze groei zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. De Hakenberg Assurantie Adviseurs is gevestigd aan de Hanzepoort 25 te Oldenzaal en maakt ... Verder lezen »
 • Gepost op 14-06-2018
  Nefit Industrial is de industriële toeleverancier van seriegietwerk in wit smeedbaar gietijzer. Tevens verzorgen zij verspanende- en niet-verspanende bewerkingen aan het gietwerk en de assemblage van samengestelde producten. In deze functie heb je onder andere de volgende taken: - Opstarten en inregelen van de machine(s) en randapparatuur - Bedienen van ... Verder lezen »