Home
Home
Menu
De Nieuwendijkbrug

Vacatures in de regio Kampen


 • Gepost op 11-07-2019
  Wat ga je doen Kruidvat is dé plek waar jij jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en aanpakkersmentaliteit optimaal kunt inzetten en ontwikkelen. Je schakelt moeiteloos tussen de drukke werkzaamheden op de winkelvloer en jouw verantwoordelijkheden als Assistent Filiaalmanager. Samen met de Filiaalmanager maak je jullie winkel tot een succes. In die ... Verder lezen »
 • Gepost op 09-07-2019
  Altijd al willen werken met spuitgietmachines of heb je hier juist al veel ervaring in en zoek je een andere omgeving om in te werken? En dat in 5-ploegen? In beide gevallen ben je welkom bij één van de meest duurzame bedrijven in Hardenberg, namelijk Wavin! Wavin is gespecialiseerd in ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-07-2019
  Stichting Zeker Zorg begeleidt cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan binnen onze maatschappij. Wij gaan ervan uit dat je je talenten wilt gebruiken om resultaten te behalen, nu, maar ook in de toekomst. De begeleiding is gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid, sociale activering en waar mogelijk doorstroming ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-07-2019
  Sociaal Pedagogisch Werkers (woonondersteuner) 24-36 uur p/w Wij begeleiden cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan binnen onze maatschappij. Bij Stichting Zeker Zorg gaan wij ervan uit dat je je talenten wilt gebruiken om resultaten te behalen, nu, maar ook in de toekomst. Wij zijn er trots op al veel ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-07-2019
  Wat ga je doen Samen met collega’s zorg je als Verkoopmedewerker er iedere dag voor dat onze klanten met een goed en vertrouwd gevoel de winkel verlaten. Past dit bij jou? Dan willen we je graag bij de Trekpleisterfamilie! Zodat jij met jouw inzet jouw winkel tot een succes maakt. ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-07-2019
  Allround administratief medewerker (mbo/hbo) Voor 18-24 uur per week. Voor onze groeiende onderneming zijn wij op zoek naar een ervaren administratief medewerk(st)er die van aanpakken weet. De functie is zeer veelzijdig. Er is sprake van klantcontact, je moet soms op pad moet maar je moet ook zeker niet terugdeinzen ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-07-2019
  Happy socks, happy hour, happy meal én happy clients. Die laatsten krijg je als jij gaat werken bij Rabobank als junior klantadviseur. Werken bij Rabobank Betekent dat je gaat werken voor een financieel, internationaal bedrijf dat wereldwijd zo’n 8,4 miljoen klanten heeft. De commerciële zelfstandige lokale Rabobanken vormen het dichtste ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-07-2019
  Voor Tielbeke ben ik voor standplaats Raalte op zoek naar vrachtwagenchauffeurs in het bezit van CE rijbewijs. WAT GA JE DOEN? Als vrachtwagenchauffeur ga je vanuit het distributiecentrum van Jumbo in Raalte, winkels bevoorraden met diepvries producten. Per dag zal je tussen vier en zes winkels bevoorraden. De goederen staan ... Verder lezen »