Home
Home
Menu
Kamper eiland

Kinderbeurs op 3 december 2011 Basisschool het Stroomdal in Kampen

Een viertal ondernemers allen gericht op kinderen bundelen op zaterdag 3 december a.s. hun krachten en laten hun producten zien op de eerste Kinderbeurs. Op de beurs kun je slagen voor je sinterklaascadeaus, maar je scoort er ook complete nieuwe outfit voor de kerstdagen.

Webwinkelonderneemsters Swanita Erisman (www.stekelsenstaartjes.nl) en Corine Mulling (www.kidzundy.nl) zijn de initiators van dit event.
Beide zijn moeder en runnen naast een andere baan een webshop gericht op kinderen. Veel moeders maken in het mobiele tijdperk gebruik van webshops, maar willen de producten (die veelal niet in plaatselijke winkels verkrijgbaar zijn) toch ook wel eens in het echt zien. Tijdens de beurs wordt deze mogelijkheid geboden.
Stekels en Staartjes laat haar wintercollectie kinderkleding voor jongens en meisjes zien met merken als Porto Azul, Another World en LoFff. Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan de Stichting Doe een Wens en aan Verre Naasten.
Voor hippe, stoere en lieve rompers, ondergoed en pyjamas kunt terecht bij Kidzundy. Zij verkopen o.a. de volgende merken: Ten Cate, Mala, Smafolk en The Dutch Design Bakery.
De beurs wordt aangevuld door De Speelhoek, een winkel uit het historische hart van Kampen (www.speelhoekkampen.nl). Bij hen kan je terecht voor ridders, kastelen, dieren en vele vormen van houten speelgoed.
Verder kan je op de beurs terecht voor stoffen haarknipjes, handgemaakte knuffels en tasjes. Drukkerij v.d. Berg maakt de beurs compleet, bij hen kan je terecht voor een persoonlijke opdruk op textiel en kado's.

De beurs wordt gehouden in Basisschool het Stroomdal, Bouwkamp 2 in Kampen. Het start om 10 uur en duurt tot 15.00 uur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@kidzundy.nl of bellen naar 06-52307796
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

  Advertentie

Windmolens van P.Bosch op canvas, behang en meer.. Bestel Windmolens als print. Kies zelf de maat en het materiaal...