Home
Home
Menu
Kamper eiland

Kindervisfestijn voor Kamper basisscholen met presentator Marco Kraal

KAMPEN, 20170630 -- Leerlingen van groep 7 en 8 van alle Kamper basisscholen zijn uitgenodigd voor het Kamper Kindervisfestijn op vrijdagochtend 14 juli. Dit educatieve visprogramma wordt aangeboden door hengelaarsvereniging Ons Vermaak en is gratis voor de deelnemende scholen.
  Met het Kamper Kindervisfestijn wil Ons Vermaak kinderen interesseren voor de vissport. “Meerdere basisscholen hebben zich al aangemeld”, zegt voorzitter Renko van Bodegraven. “Wij hebben al tweehonderd aanmeldingen en verwachten veel kinderen een leerzame en leuke hengelsportochtend te bieden.”
 
VisTV 
Speciale gast is Marco Kraal van VisTV, die de kinderen handige tips voor het vissen geeft. Verder staan er stands met informatie over karpers, witvis en roofvis. Natuurlijk ontbreken het springkussen en de ijskar niet en worden er heerlijke popcorn en suikerspinnen gemaakt.
 
Startersset 
“De leerlingen maken de hele ochtend kennis met de grondbeginselen van de hengelsport”, aldus Van Bodegraven. “Bovendien geven wij ieder kind een startersset, waarmee ze direct kunnen vissen.” Deze set bestaat uit een hengel met toebehoren, een visvergunning voor 2017 en een uitnodiging voor de viswedstrijd op dinsdag 25 juli.
 
Natuur 
Zeker in deze tijd van moderne communicatiemiddelen en spelcomputers is de vissport een gezonde vrijetijdsbesteding, waarbij kinderen in direct contact staan met de natuur. Het Kamper Kindervisfestijn is bovendien uitstekend te combineren met bijvoorbeeld schoolprojecten, spreekbeurten en werkstukken.
 
Aanmelden
Het Kamper Kindervisfestijn bij tennisvereniging KJLTC aan de Cellesbroeksweg 2A duurt van 9.30 tot 12.00 uur. Scholen kunnen zich aanmelden tot 7 juli via info@hvonsvermaak.nl of www.hvonsvermaak.nl.
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

  Advertentie

Windmolens van P.Bosch op canvas, behang en meer.. Bestel Windmolens als print. Kies zelf de maat en het materiaal...