Home
Home
Menu
Kamper eiland

Opening snellaadplein met 100% groene stroom bij Shell Kampen

Recharge-Kampen.jpg Kampen 8 ferbuari
Op 7 februari werd met groot enthousiasme het nieuwe laadplein bij de Shell locatie in Kampen geopend: Shell Recharge Kampen. Het snellaadplein bij Shell Kampen telt twee snelladers van elk 150 kWh met vier laadpunten. Deze DC-laders bieden 100% groene stroom.


  Het snellaadplein is gerealiseerd door Van Staveren uit Emmeloord. In samenwerking met de partners zoals Hamer, ContrAll, Knipscheer en Shell. Bij de opening was namens de gemeente Kampen o.a. wethouder Bas Wonink vertegenwoordigd. Shell Recharge Kampen is het derde snellaadplein van het Emmeloordse bedrijf. Eind maart zal het snellaadplein bij Shell Steenwijk open gaan.


Het openingswoord werd gevoerd door Jitha van Staveren, Algemeen directeur van Van Staveren, die ook de officiële openingshandeling verrichtte. "We zijn verheugd om te zien hoe de lokale gemeenschap en voorbijgangers het laadplein nu al omarmen. Dit toont aan dat er een groeiende behoefte is aan duurzame mobiliteits-oplossingen." aldus Jitha van Staveren. In haar slotwoord benadrukte zij nog haar dankbaarheid aan iedereen die heeft bijgedragen aan het verwezenlijken van dit prachtige project. Van Staveren streeft ernaar om de energiebehoeften van elektrisch rijdende inwoners in de regio te vervullen, zodat zij hun reis snel weer kunnen vervolgen. Het aanbieden van laadoplossingen ondersteunt deze missie.
Bovenkant formulier
Tijdens het evenement werd de catering verzorgd door Jitha’s Deli uit Emmeloord, met Blanche Dael Koffie, Flevosap en Pinsa’s een smakelijke lunch!
 
Van Staveren Geeft Energie
 
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

  Advertentie

Windmolens van P.Bosch op canvas, behang en meer.. Bestel Windmolens als print. Kies zelf de maat en het materiaal...