Home
Home
Menu
Kamper eiland

Van Dijk Educatie uit Kampen samen met Soleo Contact Centers uit Deventer klaar voor topdrukte

Met nog twee maanden voor de boeg is onderwijsdienstverlener Van Dijk al klaar voor de telefonische topdrukte in de zomer. Ruim 11,2 miljoen leerboeken en 2,8 miljoen digitale licenties worden dan besteld door en verstuurd naar 730.000 scholieren in het voortgezet onderwijs in Nederland en België. Om alle vragen snel en professioneel af te handelen, is Van Dijk vandaag een 3-jarige samenwerking aangegaan met Soleo Contact Centers.
  ‘De grootste pieken in het telefoon- en mailverkeer verwachten we in juli en augustus. Dan komen er dagelijks wel 4.000 vragen binnen die snel en vakkundig moeten worden afgehandeld’, stelt Rob Zondervan, directeur Voortgezet Onderwijs bij Van Dijk.
 
‘De contacten gaan over het inleveren van leermiddelen, bestellen van het nieuwe pakket, activatie van lesmateriaal, facturen en de levering’, vervolgt Zondervan. ‘Als grootste onderwijsdienstverlener willen we de beste service bieden en dan kan door het inzetten van Soleo. Deze call center specialist heeft uitstekende ervaringen met grote organisaties en begrijpt onze business helemaal. Na een zorgvuldige aanbesteding bleek Soleo de partner met wie we niet alleen zakelijk een klik hebben, maar ook een persoonlijk.’
 
De komende 3 maanden wordt hard gewerkt aan een adequate inrichting van de klantenservice op locatie van Soleo in Deventer, zodat de klanten van Van Dijk vanaf juni 2017 niets merken van de overgang of beter nog: positief worden verrast als zij contact opnemen.
 
Over Soleo Contact Centers:
Soleo verzorgt 24/7 telefonie, email, chat, webcare, backoffice en interim activiteiten voor haar opdrachtgevers. De activiteiten zijn onderdeel van de vier waarde programma’s die Soleo voert: Service Management, Loyaliteit, Sales & Marketing en Debiteurenbeheer. Alles met het doel om haar relaties zo goed en zorgvuldig mogelijk te ondersteunen in hun strategie en doelstellingen met betrekking tot het realiseren van excellente klantenservice, succesvolle directe verkopen en hoge klanttevredenheidscores. Voor meer informatie, zie www.soleo.nl
 
Over Van Dijk Educatie:
Van Dijk Educatie, met vestigingen in Kampen, Emmen en Amsterdam, is zo’n 80 jaar actief in de onderwijsmarkt. In Nederland en België is Van Dijk uitgegroeid tot de grootste leverancier van leermiddelen en bijbehorende diensten aan leerlingen en studenten van het voortgezet onderwijs, mbo, hbo, wo en aan de zakelijke markt. 
Voor meer informatie, zie www.vandijkeducatie.nl  
 

Terug naar overzicht

Delen:
Nieuwsbericht? Mail onze redactie

Advertentie

  Advertentie

Windmolens van P.Bosch op canvas, behang en meer.. Bestel Windmolens als print. Kies zelf de maat en het materiaal...